био мандра Рукатка

Био мандра  - Чиста, истинска храна

Всички категории

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

Италианците имат чаровно чувство за хумор, което прозира дори в наименоварията на ястията им. Арабиато от италиански значи ядосан. Името на днешната паста идва от ефекта на лютата чушка. Идеята, е че който яде паста ал Арабиата става червен в лицето, а това е и цвета на ядосаните хора.
Ние с @victoriakapitinova ви предпочитаме щастливи, но ако обичате люто, сме запазили оригиналната рецепта с едно сушено люто чушле.

Необходими продукти:
400 г спагети
1 глава лук
4-5 скилидки чесън
2-3 с.л. зехтин
400 г домашен/бутилиран доматен сос
1-2 сушени люти чушки
Био Кашкавал „Рукатка“
Червен и черен пипер
Сол

Начин на приготвяне:
За соса, загрейте зехтина и лука в тиган. Запържете за няколко мунути и добавете чесъна и чушките, като внимавате да не ги изгорите. Овкусете със сол, червен и черен пипер и прибавете доматите. Разбърквайте добре и изчакайте соса да заври. Намалете силата на котлона и варете за кратко. Междувременно сварете пастата и след това я отцедете. Пастата се смесва със соса, а за най-вкусния завършек прибавете настърган био кашкавал „Рукатка“. Косумирайте докато е топло.
Добър апетит!

Ако рецептата за паста ал Арабиата ви е харесала, споделете я с приятели и близки, за които също би представлявала интерес.

Последвайте ни в Instagram и Facebook или се абонирайте за бюлетина ни, за да сте информирани за най-интригуващите рецепти и новости около Рукатка.

 

Коментирането на тази статия е ограничено

Рецепти

Рецепти от био мандра Рукатка

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“Италианците имат чаровно чувство за хумор, което прозира дори в наименоварията на ястията им. Арабиато от итали Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“Италианците имат чаровно чувство за хумор, което прозира дори в наименоварията на ястията им. Арабиато от итали 2020-10-07T14:33:26+03:00 Паста ал Арабиата с био кашкавал „Рукатка“

<p><strong>Паста ал Арабиата с био кашкавал &bdquo;Рукатка&ldquo;</strong></p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16085/files/image/img_1813.jpg" /></strong></p> <p>Италианците имат чаровно чувство за хумор, което прозира дори в наименоварията на ястията им. Арабиато от италиански значи ядосан. Името на днешната паста идва от ефекта на лютата чушка. Идеята, е че който яде паста ал Арабиата става червен в лицето, а това е и цвета на ядосаните хора.<br /> Ние с <span style="color: #339966;"><strong><a href="https://www.instagram.com/victoriakapitonova/">@victoriakapitinova</a></strong> </span><span>ви предпочитаме щастливи, но ако обичате люто, сме запазили оригиналната рецепта с едно сушено люто чушле.</span></p> <p><strong>Необходими продукти:<br /> </strong>400 г спагети<br /> 1 глава лук<br /> 4-5 скилидки чесън<br /> 2-3 с.л. зехтин<br /> 400 г домашен/бутилиран доматен сос<br />1-2 сушени люти чушки<br /> <span style="color: #339966;"><strong><a href="https://www.rukatka.bg/product/bio-kashkaval-ot-krave-mlyako-rukatka">Био Кашкавал &bdquo;Рукатка&ldquo;</a></strong></span><br /> Червен и черен пипер<br /> Сол</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16085/files/image/img_1814.jpg" /></p> <p><strong>Начин на приготвяне:</strong><br /> За соса, загрейте зехтина и лука в тиган. Запържете за няколко мунути и добавете чесъна и чушките, като внимавате да не ги изгорите. Овкусете със сол, червен и черен пипер и прибавете доматите. Разбърквайте добре и изчакайте соса да заври. Намалете силата на котлона и варете за кратко. Междувременно сварете пастата и след това я отцедете. Пастата се смесва със соса, а за най-вкусния завършек прибавете настърган <span style="color: #339966;"><strong><a href="https://www.rukatka.bg/product/bio-kashkaval-ot-krave-mlyako-rukatka">био кашкавал &bdquo;Рукатка&ldquo;</a></strong></span>. Косумирайте докато е топло.<br /> Добър апетит!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/16085/files/image/dc8e7aa3-a0bf-499b-a76b-edc9b66ef6c9-c3412b17-f44e-4435-a439-4e5090d69fde.jpg" /></p> <p>Ако рецептата за паста ал Арабиата ви е харесала, споделете я с приятели и близки, за които също би представлявала интерес.<br /> <br /> Последвайте ни в<a href="https://www.instagram.com/rukatka.bio/"><strong><span style="color: #339966;"> Instagram</span></strong></a> <span>и </span><span style="color: #339966;"><strong><a href="https://www.facebook.com/rukatka.bio">Facebook</a></strong></span> <span>или се абонирайте за бюлетина ни, за да сте информирани за най-интригуващите рецепти и новости около Рукатка.</span></p> <p></p> <p>&nbsp;</p>

, ,
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки